Några av de allra finaste stunderna som sångerska är när man får sjunga i samband med stora händelser i andra människors liv. Jag har stor erfarenhet av att sjunga på bröllop, dop, begravningar och andra högtider och det är ett jobb jag tycker mycket om att göra!

Vill Ni ha musik och sång i folkton har ni hittat helt rätt, då jag har stor kunskap inom det området, men jag sjunger även gärna annan slags musik och jag har stor bredd och kunskap i andra genrer som pop, jazz, visa, musikal. Söker ni någon som kular, som en fanfar eller  stämningshöjare så är jag rätt person att anlita!

Kom gärna med låtförslag, eller hör av dig med en förfrågan så kan vi gemensamt diskutera fram något som passar för just Er dag!

Jag spelar även fiol och kompar mig själv på gitarr och piano. Jag har många kontakter om ni vill ha andra instrument med.

Kontakta mig per e-mail eller telefon, lovisa(at)lovisaliljeberg.se, 070-2656320

Lovisa kular

Lovisa kular

  • Kategorier

    • Inga kategorier
  • Arkiv

  • Meta